Friday, May 15, 2009

Poor Service

lama betul xupdate. tersgt la busy.

ada menda yg bermain2 kt kepala n hati aku skrg ni. sakit hati sesgt2.. sakit hati dgn BSN. aku adalaa pg BSN apply 1 facility offered by the bank. janji 2 weeks aje tau status. Tup2 smpi dkt sebulan.

Dok call2 mcm org bodoh. jawapan pulak kejap A kejap B. Pastu ding dong sana sini. Xder sapa pun leh bg aku satu jawapan yg tepat.

Sales staff nya pulak mcm tongong. imagine aku pass form, dia leh submit for processing after 1 week. katanya dia buat QC. pastu dh lepas processing, tup2 katanya finance buat salah etc etc. So sumer jd delay. tp aku suspect dorg purposely push aku punya ke May. Sbb nk capai taget May maybe gara2 April punya target dh fulfill. mcm ler aku xtau taktik. aku pun keje bank jugak.

tp this is really poor service. sakit hati betul. kalu nk cerita 3 hari 3 mlm xabis2...

ikutkan ati aku nk ajer komplen. tp aku ni pikir gak kot mamat tu ada anak bini nk sara ke. kalu aku komplen kang tak ke naya aje. tp very2 bad working attitude. xper aku percaya sumer yg jd adalaa hikmahnya. dia buat keje mcm tu kalu dia ingat rezeki dia lg berkat terpulang lah..

isnin ni nk kena call lg. tanya smpi ke tak fax. pastu ntah bila pulak laa baru settle. kalu isnin ni xdapek jawapan yg menyakinkan baik aku amik time off, pg sana trus. tp kalu menda tu lah yg jd.. hmmm harus aku komplen kaw2 punya..

Mudah2an Allah permudahkan urusan aku.. Insyaallah AMinnn