Saturday, March 28, 2009

This was meant to be last 2 weeks post hehe!

lately aku busy habis.. dgn keje2 opis yg xpernah abiss, keje kt umah, pastu dgn my girl n my boy yg constantly bergusti.. etc etc.. Aku rasa hecticnya laa life aku.. kdg2 rasa dh lama beno aku xder spend sorg.. take my own sweet time buat menda2 yg menghiburkan ati.. u know.. destress..

last sekali aku nyer pamper diri sendiri punya time last mth.. 2hours@my facial treatment session.. hahah dh 3series ni kenalaa rajin2 sikit jaga penampilan wakaka..

this week is the most pathetic week in my life.. after aku down with fever + batuk + phlegm(euwwwww) for few days last week, kitorg pg genting last monday. balik dr genting tuh husband aku demam + batuk for 4 consequtive days. hari keempat tu aku amik EL n teman dia pg blood test.. sib baik bukan denggi. just viral fever. the same nite pulak Farris pulak demam n batuk. giler penat aku mlm tuuu.. the next day(friday), letih2 pun kena gak masuk office sbb project aku nk roll..

So project roll.. (aku pikirlaa) sbb dh submit all sorts of form to security admin(nk roll apa2 programming related thingy to prod kena ada approval etc etc).. dh selamat dia load ke prod, aku pun balik umah dlm kul 5 lebey letih punya psl.. rupanya2 org yg bertanggungjwb install ke prod overlook aku punya pgms n all!!!

apa2 pun.. aku tgh look forward to venture into some small business soon. taun ni aku plan nk abiskan segala utang piutang. then spend next 2 years kumpul duit + attend necessary courses n classes n venture into something that i dreamed for so long. mintak2 Allah makbulkan doa aku ni.. xlarat n muak dh keje cam skrg.. BOSAN BOSAN BOSAN!!!!

To end my posting, here some photos taken on our lepak2 Genting..







*** my pretty girl. i call her barbie doll coz of her big eyes and curly hair.


** bumper car for junior