Thursday, May 16, 2013

Kesian budak..

Faheem ni tersgtla clingy..
xleh jauh dr kitorg esp dgn aku..
mana aku pg konfem ikut.. dia ralit tgk TV kejap je..
dh la kt umah tu dia xde kawan..
kalu abang n kakak tgh main sesama dorg, dia pun join la sekaki..
kdg2 ok la blh join.. kdg2 xleh..
kdg2 bila tgk abang main Lego dia pun kacau.
abang gmarah.. 
lari pg kat kakak.. kacau kakak pulak..
kakak marah..
last2 kacau mama tgh buat keje..
kalu tgh sibuk kat dapur, dia pun dtg la panjat2 kabinet..
suruh bukak peti sejuk..
takpun peluk kaki mntk dukung..
mcmana xnaik angin..
kita ni sibuk.. 


mama tgh sidai baju.. dia pun kuar..


pastu dtg tgk papa basuh kasut abang n kakak..
dgn muka innocent..

mmg xreti main sorg2 budak ni..
kalu dia main sorg2 kejap je.. pastu mula la cari mak bapak..

kalu mengamok, berguling2 atas lantai..


ni kat Genting outdoor, yg kitorg pg last 2 weeks..
mula2 mengamok lepas tu ralit tgk org..
kuat betul berdrama..

smlm dia mengamok amik tab pastu campak.
aku pukul bontot dia.. menangis kt bahu abang sambil terlentok..
abang siap pujuk "takpe.. takpe abang kan ada"...
aku buat derk je..
pastu mlm tu dia tido dgn papa dia..
share sebantal lg..
marah btl dgn emaknya..
pg td pg keje dia tido lg.. main angkat je pg rumah pengasuh..

arini rasa rindu pulak..
rasa bersalah pulak sbb pukul dia semalam..
#badmom..