Monday, February 25, 2013

Lego "China"

Farris masih lg gila Lego..

Lego original adalah sgt mahal.. 
kalu beli every week blh pitam..

so we resort to this...
.
.
.
.
.
Lego made in China..
atau Lego xde brand..
(Brand Enlighten)
murah n quality not bad.. xde la susah nk sambung ke,
senang patah ke..

167pcs.. utk harga RM2x.xx (tak ingat harga asal)
boleh assemble jd bentuk lain sama..


yg ni pulak Lego Ninja
(ala ala Ninjago laa)
yg ni mahal sikit RM3x.xx

kalu la bila belajar sama berteleku mcm ni.. konfem jd best student

murah2 hokeh..
bg sesapa yg ada anak suka lego tp xlarat nk melayan kehendak batin nak lego seminggu sekali,
sila la cari lego tipu ni..
berbaloi2..

byk kt kedai2 souvenir n alat tulis...
even some kedai Mesra Petronas pun ada jual..
selected lah..

Kalu anak korg high taste n nak hanya Lego xdapek nk tolong lah..
mcm Farris dia xkisah.. asalkn blh dia sambung2.. mengadap berjam2 buat tu pun dia OK..