Tuesday, May 22, 2012

hence..the name!

Org pmpuan musti ada menda yg dia suka kan... I luv diamondsssss... shoes.. They turn me on! Oh yeah babeh... 

smlm tompang kwn pg blk keje. Asben kursus.. Kwn keje klcc so aku jln kaki ke klcc..

Smpi sana lalu butik LV.. Nmpk kasut ni di display kt cermin butik tu..

Aku xtau brapa harga dia.. aku rasa mahal la kot nama pun LV... Jgnkn nk masuk, pegang pintu pun rasa xlayak...

Tp aku wondering.. apa la yg sepesel sgt ttg kasut ni.. Frankly speaking, kalu aku tgk org pakai kasut ni kat kaki (xnmpk label), Aku xkn terpikir kasut ni from branded lines.. Too common...

Kalu org byk duit beli je kot.. jenis yg go for brand (or jenis yg kalu pakai kasut murah kaki blh "berkudis")
Mahal bukan sbb cantik... tp mahal sbb nama...