Wednesday, April 18, 2012

skandal lama atau baru...

Aku pernah tulis kn psl seorang lelaki yg pernah rapat dgn aku pastu now dh beranak 3 ada affair dgn pmpuan lain..


Now xabis lg cerita dia ni.. sadis tull..

Aku tertanya apsal la dh lama xnmpk status dia kt fb.. aku pun search fb dia.. sekali aku tgk dia dh unfriend aku laaa..akupun fb mesej dialah..aku ckp wah dh unfriend aku nmpknya...


Xlama pastu dia call.. no fon wife dia xdpt buang sbb no fon aku dia store pki nama asben aku. Blh? huhu... dia ckp bkn dia unfriend aku.. wife dia remove aku.. bkn aku sorg je.. sumer perempuan yg wife dia saspek ada affair dgn dia trmasuk la org2 yg pernah berkwn rapat dgn laki dia trmasuk la aku.. wife dia dh tau asben dia ada affair tp xtau sapa orgnya.. aku rasa sedih pulak..aku xsedih diremove..tp aku sedih bila letak diri aku kt tmpt wife dia.. dia blh buang sumer org dlm frenlist asben dia.. tp dia xblh buang sakit ati yg dia tanggung..n most of all, dia xblh buang perasaan cinta asben dia kt perempuan lain selain dr dia..just imagine how hurt that can be? Can u live with the fact that someone that u love actually in love with someone else? If someone doesnt love u anymore, what can u do to make them love u back????? Sedih kan..


At the same time aku kesian dgn wife dia.. dia rasa asben di ada aaffair dgn someone from the past..dia silap..actually asben dia ada affair dgn org frm the future..opismate asben dia skrg.. aku tau sbb asben dia cerita dgn aku.. aku hanya mampu berdoa dr kejauhan ajelah mudah2an rumahtangga dia aman semula demi tiga anak lelaki dorg...


Sebagai seorang ibu n seorang isteri, i feel sorry for her. Moga Allah beri dia ketabahan n kekuatan..


And i'm sorry for being part of your husband's past. I cant do anything to chg the history.. i know him years before u met him.. dont hate me for that ya... tp akk bukan perempuan itu dik.. berdoalah kepada Allah semoga diberikan petunjuk keluar dr kesulitan..


N kepada lelaki ini.. ko mmg dasar... humm xtau nk tulis apa.. rasa nk maki hamun je.. n perempuan skandal dia tu lg la aku terasa nk maki.apa jenis perempuan la ko ni laki org pun kau nk.. xkena kt kau sedap le ko buat.. idup ni ada karma.. ingat2 lah...


Oh saya sgt benci perampas.. anyway who doesnt?

Saya juge benci lelaki sebegini.. bila susah dgn isteri. Bila sng dgn org lain.. kalu nk buat hal knapa tggu smpi beranak pinak? Xkesian ke kt anak2..kalu nk sgt buat hal,buat masa blm ada anak.. xde la ramai sgt merana... kids needs father figure. Kalu bercerai berai dgn anak kecik2 bertiti.. can u imagine wat will happen to them?


Berat mata memandang,berat lg diri yg menanggung...


Published with Blogger-droid v2.0.4