Sunday, April 29, 2012

kembung perut...



Ini budak botal dh seminggu kembung perut. silapnya aku dh xtake note apa yg aku masak utk dia...
ni bru nk start semula buat food diary dia....
Jupe doc biasa kt klinik. doc soh stopkn makanan dia.tkut perut blm matang.. tp since dia sgt suka mkn, aku dgn degilnya continue bg dia mkn.. tp aku masak bubur nasik kosong je. plain n tawar. sian faheem. tp aku tgk dia mkn semacam wpun xbest. Mmg kaki mkn mcm mak dia... at the same time bg jugak ubat yg doc bg..

Utk esok nk bg puree carrot je. nk tgk ok ke tidak.. kalu simple food mcmni pun kembung jugak, no choice kena tuang keje 1 ari bwk jupe paed trus..

Dia kembung bkn takat perut keras je.. tp siap xleh tido mlm.. menangis2.. sblm ni dia jarang kembung. aku realized dia setat kembung pas bg mkn.tp since past 1 week adalah peak.. teruk sgt.. ari2 aku xcukup tido. mengamok2 tgh mlm n pg.. kena bg gripe water bru ok..