Sunday, February 19, 2012

dah seminggu..

dah seminggu since aku jupe cikgu kelas farris.. tp farris masih lg dok kt belaknag, last row...

farris ckp 'xper farris nmpk teacher, farris nmpk blackboard'... sian farris. dia xphm pun naper parents dia beria mntk dia dok dpn...

aku dh mls nk bother n mengadap cikgu kelas dia skali lg.. aku nk tggu ari amik report card. kalu dia komplen farris ni suka daydream or wandering in his own thoughts.. aku nk tanya balik cikgu tu.. saya dh ckp dgn cikgu suruh letak dia kt dpn yg cikgu buat xtau je apsal...aku nk question blk cikgu tu.. kata susunan dlm kelas ikut ketinggian n masalah pembelajaran. apsal anak aku yg bermasalah korg xnk letak kt dpn?

emo pulak aku.. huh!