Friday, January 27, 2012

faktor usia

Dlm dok belek blog gossip, aku dok bkenan bebenor dgn gmbr tok ti ni.. Cunnya tok ti... Pakej lengkap!


Tp aku bkn nk ckp psl gmbr tokti. Nk ckp psl kununnya dikatakan tok ti ni duta LV. Ntah ye ntah tak. Tp ni bkn persoalannya.

Yg aku tertarik adalah komen dr sorg reader.


Katanya...beg LV ni buruk tp mahal. Dolu2 aku pun rsa LV ni xpdn dgn rega. Buruk tp
mahal. Tp semakin menginjak dewasa (ehem).. Aku rasa lv adalah santeeeeekkkkk... Tp acik blm dpt wahyu nk beli henbag ribu2 noks.. Xseswai dgn personaliti acik yg simple mimple n anti sosial ni. Rasanya kwn2 rapat sume tau aku ni anti sosial. G kenduri xsuka.. Apatah lg nk g dinner.. Hehe. Dinner company ni feb nnt siang2 acih dh pangkah xmau pg hehehe...

Ekceli cousin asben punya wife pun jual brg2 dr US.. Dok promote kt aku beli la coach sebijik. Dh gosok2 asben tp dia ckp xpayah. Mmg dia xblikn.. Cisss.. Trus acik benti gosok2 kuang3....

Aritu aku ckp dgn cik angel aku ni pantang tgk menda bling2 sure aku nk beli. Tetiba dia tanya sejak bila aku suka bling2 sbb katanya kakak dia yg dh 3series pun suka bling2.. Ye dahla.. Bru aku pasan.. Ni pun sejak dh tua2 ni la aku giler bling2..

Gelang nk bling2, cincin pun nk solitaire bling2.. Smpi jam pun aku nk bling2...

Ni jam aku. Aku amik gmbr jam je. Tgn itam buat malu je nk tunjuk...


Ni gmbr2 amik pki tab. Ok gak kan kualiti gmbr. Vulleh la... Yg bestnya blh amik gmbr print screen. Ewahhh.. (org2 yg pki ipad bersuara, 'kecohla.. Ipad pun blh gak' hahahaha) aku masih thegeh2 pki ni. Tu psl typo error byk sgt. Kata compute programmer kan ketuk keyboard tu dh jd makanan.. Nk type Tgk keyboard pun dh xyah.. Ni pakai keyboard touch screen je.. Aiseyyyyy leceh!

Gmbr anak xbyk amik lg. Now seme tgh jakun. Kt umah xde masa nk pgg. Anak nk main game, bapak main poker... Tab ni wishlist no 1 2012... Wishlist no 2 kita tgk dulu baper refund income tax kotla kencang blh tmbh2... Hehe

Ye tab dh ada.. Tp henpon masih cokia. Selagi blh pakai, y bother kan...