Friday, June 24, 2011

Jakun...

aku adalah sangat jakun.. dulu2 xpernah tau beli designer handbag online lg murah..
boleh dpt yg cun2..

ni dr sara.my. tau psl web ni pon sbb aku berkenan dgn sling bag budak opis. tanya punya tanya dia ckp beli online kt sara [dot] my...

browse punya browse website tu.. nmpk ler yg ni..


.
.
.

umang aiii.. mak berkenan nyah hehe

.
.
.

harga xjauh beza dgn handbag Bonia aku.. Cisss bedebahhh..
(sgt cheapskate. nk yg murahhhh manjang )

aku bukan kaki handbag, tp taun ni dh jatuh hukum wajib tukar handbag
sbb yg dh sedia ada sumer dh lunyai..


tp xdapek la nk beli lg satu.... mau kena pancung dgn incik asben..
lg pun skrg masa utk memikirkn yg dlm perut...
satu barang untuk dia pun blm beli lg..

tu blm masuk bill2 hospital lg.. ni lah kekdahnya kalu beranak company xcover
(berdoa uri kt atas by the time nk deliver sbb xnk kena c-sect. kalu kena gak, aku redha ajelah. janji semua selamat)

.
.
.
.

cantik tak? tak cantik kt korg kot.. tp aku berkenan..






p/s: beli online ni sah ke dr segi authenticity? ke triple A? canner nk kenal ori atau pelsu???? tapikan.. kalu ada duit lebih, elok ler beli kt butik kot.. at least leh le konfem beli yg ori.. tak gitu?
saya budak baru belajar.. kalau salah tolong tunjukkan

:: entry ditulis dikala mood kelaut ::