Saturday, April 30, 2011

Sepatu oh sepatu..


ada sorg kwn yg aku kenal kt my previous college back in yr 1996.. sgt ler successful sekarang... Sgt kagum dgn dia OK..

Dia adalah exec director of satu kompeni yg terkenal dgn produk perfumenya yg jual set2 comel2 botolnya.. ;) n dia juga ada bisnes kasut yg breathtaking kt London (org tganu sebut landeng lol).. Same age with me but she's already "somebody", xmcm aku yg masih lg bergelar "kuli" kepada bunch of board of directors yg xtau pun kewujudan aku kt opis tu hohoho..

sila jengah sini.. http://www.sepatu.co.uk/

aku paling berkenan dgn kasut ni.. rasa cam nk drop her a msg n tanya bila nk balik Malaysia?? aku mao ini kasut huhuhuh

247

cantik kan...

byk lg yg cantik2.. sumer bules bikin mata aku terbeliak..