Thursday, April 21, 2011

daily dose..

bila aku bosan or xtau nk buat apa kt opis or masa mood malas nk wat keje tgh datang, sure aku bukak blog gossip artis. bukan nk tau sgt psl perkembangan artis tp sbb aku suka baca comment2 pemabaca kt entry2 dlm blog hiburan ni..

mcm2 jenis comment ada.. ada yg kutuk artis esp yg seksi meksi.. pastu kalu ada yg komen kau2 punya sure kena kutuk dgn reader lain.. kadang2 smpi gaduh pun ada..

apa2 pun, aku paling suka comment yg bersifat mencuti kalbu. kadang2 terkekeh2 aku gelak sorg2 kt sini...
Kat bawah ni satu contoh. cuba korg baca.. tak ke nak gelak??? LOL! soleyy soleyy...



bukan nk kutuk.. tp kalu xreti berbahasa org, lebih baiklah kita berbahasa ibunda :)
ckp ajelah muka dia nmpk matang.. xyah ler sampai jadi matched.