Wednesday, March 16, 2011

Dim Sum...



Aku tengah dlm mood nak makan Dim Sum..

terbayang2 Dim Sum yg sedap..

Bila la gamaknya dpt pg.. Weekend ni dh janji dgn kakak aku nk bawak dia dan anak2 makan pizza..

next week asben ada football match..

beberapa tmpt yg aku tgh terbayang2 sekarang ni..

aku bayangkn Maju Palace Restaurant, Maju Junction... sbb dim sum dia aku dh biasa makan.. mmg sedap sangat..

ex boss pernah belanja kt kelab golf KGPA, pun sedap. Kat kelab golf Bukit Jalil pun sedap. Tp still xleh lawan kt Maju Palace..

Lg satu tempat, kt Marriot Putrajaya.. sbb aku baca review ramai yg ckp sedap..

next week 27hb free rasanya.. harap dpt pg to one of this place and makan..

mcm biasa, asben mesti makan sikit.. aku yg makan byk.. i have this "strange" feeling towards Dim Sum and Sushi.. I simply cant resist them. tp buat masa skrg aku punya feeling lain mcm sikit dgn Dim Sum. asik teringat jerk :P

Asben laks, kalu ajak pg makanan Arab, laju aje.. kalu bab nasik + kambing, dia lah juara.. lidah melayu :P
takpun ajak aje incik asben jadi pemaging, pg makan steak.. baru lah suka..

sambil menulis psl dim sum, sambil air liur aku kecur..

tp apa2 hal pun.. baik aku cek dulu status halal baru pg.. zaman main masuk aje asalkn ada org islam dh aku xbuat skrg.. mencari yg halal tu kan fardhu... ;)
kalau dulu2.. aku admit xberapa amik berat menda2 mcm ni..

insyaallah pasni tidak lg.. tp aku tetap nak cari dim sum halal ni... huhu