Saturday, January 22, 2011

Pregnant?!

owh ini bukan perut aku.. pic googled!

Jgn tergezut. aku xpeknen..

Posting ni dibuat sbb kalu ikutkn, semalam aku bakal menimang sorg lg cahaya mata tp awal2 dh gugur masa 8weeks peknen last year. kalu ada sorg lg sure best eh. meriah la sikit rumah aku. skrg anak2 dh besar.. aku rindu nk cium bau baby..

March nnt, aku dh 33taun. asben pun dh 33 taun. tp kitorg masing2 anak baru sepasang.. aku tertanya2 bila la gamaknya nk menambah sorg lg. kalu dh umur 35 konfem aku xmau dah sbb dh xberapa seswai gitu. malangnya sejak miscarriage smpi la ni, cycle aku mmg kacau abis..

aku tanya asben, bila nk tambah sorg lg. asben aku ckp dia sendiri xtau jawapan kt soalan aku..
so skrg baik aku yg plan. tak gitu? hehe.. aku harap by end of this year, leh la conceive lg yg last.. lelaki ke pmpuan ke, xkisahlah sbb aku pun dh ada sepasang..

kalu ikutkn malas, mmg ler malas sbb dh lama xbersusah payah. tp aku takut dh tua2 nnt nyesal sbb masa muda2 xnk tambah anak..

let see how it goes ye. kalu ada rezeki conceive, hrp jgn gugur lg lah. fobia aku nk buat D&C...