Thursday, January 13, 2011

kesengalan terserlah

kekononnya since dh kurus sikit ni, dh blh ler pakai balik cincin tunang.. dh seminggu ler aku pakai balik cincin ni..

lunch time td aku pg gym, attend kelas feberet aku (bodybalance). kelas ni combination taichi, yoga n pilates. bagus ler utk joints n improve flexibility. dh tua2 ni rongga2 sumer dh jem. ada satu pose tu tangan kena genggam dgn cara both palm kiss each other. disbbkn pakai cincin maka xselesa. aku pun telah menanggalkn cincin ni n lekatkn kt pin kunci locker. kunci locker ni ada pin so that sng le nk pin kt baju ke, kt towel ke.. xder la kita hilangkn kunci locker yg kita guna...

pas abis kelas, aku pun trus pg mandi n tukar baju sumer n rush balik opis (anrd kul 1lebey cantuh). then kul 4ptg baru aku perasan cincin aku xder! apa lg, kelam kabut aku pg semula ke fitness first n trus ke locker yg aku pakai td..

dang! cincin tu masih terlekat kt kt kunci tu! sib baik siot.. kalu lah pas aku pakai td ada org lain pakai locker tu, konfem black jack trus.. wpun cincin ni dh outdated n tak in dgn pesen semasa, tp emas tetap emas beb.. kalu jual laku juga..

sengal sungguh aku ni. sib baik masih ada rezeki xhilang.. cincin merisik (belah rotan) dh lama hilang. kalu cincin ni pun hilang, aku xtau nk jawab apa kt encik asben... mmg cas sengal sungguh aku ni.. tersgt la careless n xleh pakai otak!