Monday, December 20, 2010

Letih..

sekarang musim xmenentu.. kejap ujan kejap ok. bagaimana dgn mood anda?

mood aku pun ikut musim. skrg mood malas melanda. kt opis mostly sumer org pg clearkn annual leave masing2.. opis sunyi sepi.. good news is, user pun ramai cuti so keje pun kurang.. tiap2 ari mood sengal.. pg gym pun dh jarang2 skrg.. teruk betul.. masuk arini dh 4ari ponteng gym. esok wajib pg ni..

my asben on the other hand sgt busy. ahad pun masuk opis siapkn statistik akhir taun.. aku rasa sejak asben jd ketua unit ni dia sgt sibuk. aku laks on the other hand sgt free.. dulu masa keje tmpt lama aku yg busy dia yg free.. dh lama keje busy, masuk keje baru agak free, aku dh immune dgn keadaan yg asben sentiasa ada.. now dia sibuk.. kdg2 nk borak panjang ari keje pun xder masa.. kalu dulu selalu gak call2.. skrg agak slow lah. since aku yg dulu selalu sibuk n dulu dia free, aku cam xdpt nk digest hakikat yg skrg asben aku sibuk.. tensen.. susah gak aku nk paham keje dia n hasilnya.. lately selalu la gaduh.. n puncanya aku ler yg xberapa nk paham.. biasa ler org perempuan.. gedik lebih.. demand mcm2 hahahaha..

hehehe susah ler nk digest dia sibuk sebab selama ni aku yg sibuk haha.. i guess workloads can take its toll against our marriage.. hohoho.. ntah ler.. kdg2 aku rasa fed up. pernah tak korg rasa pergaduhan bodoh buatkn korg fed up dgn mcm2 benda? aku bukan fed up dgn mr asben.. tp aku fed up dgn diri aku, dgn kondisi kitorg skrg.. n paling utama aku fed up nk bergaduh n skrg aku rasa lebih baik aku senyap. kalu aku senyap sbnrnya lebih bahaya dr aku berbunyik.. hahahaha

rabu ni aku terlibat dgn DR. nervous giler sbb aku masih blm fully familiar dgn keje company skrg.. rabu ni aku masuk keje kul 6ptg n balik khamis kul 10pg. aku harap aku masih mampu memandu pulang pada hari khamis nnt huhu.. eh apsal aku tulis cam BM paper SPM eh? hehehehe..

rabu ni aku kena anta mak aku ke stesen bas dulu.. dia nk balik kampung. mak aku stay kt sini dr khamis.. best ler mak dtg sbb mak tukang masak food yg sedap2 hahaha.. langgar pantang sungguh aku padahal punya la baru nk kurus nih hehe..

nnt ler aku update lg.. skrg vitamin M sedang melanda dgn byknya..