Friday, August 13, 2010

latest

cewah tajuk aje poyo..
latest happening bout me ;

i) dh sebulan join fitness first. roughly in one week, at least 3times aku pg la.. perubahan pada bentuk badan? blm nmpk perubahan lagi .. waaaaa!!! lambatnya.. biasala exercise mmg ler lmbt.. tp bagus utk kesihatan. kalu nk cpt kurus, makan aje fat burner sure cpt kurus.. TAPI.. stop ubat aje gemok la balik. as what my husband always told me "buat sbb nk sihat" so i put that as my tujuan utama... so now, rasa mcm kurang penat sikit kalu buat keje lebih2.. n rasa lebih sihat sbb kalu dulu pg2 aje dh kena pakai sweater dlm opis kalu tak aku manjang mcm nk selsema. now xder lg.. hehehe maybe sbb metabolisme dh improve sikit kots so cpt ajelah pembakaran berlaku sekaligus memanaskan badan? wallahualam...

tggu ajelah dlm 6,7 bulan lg ye. hrp2 byk la perubahan yg obvious..

ii) sudah officially maidless. yg ni mls nk cerita sbb musabab kenapa tetiba maidless ni. so budak2 ni skrg dok nursery. mencabar laa sbb rushing, n penat lebih la sikit. tp so far so good, asben pun alhamdulillah so far xbyk soal tolong byk..

iii) kerja agak byk tp ok la.. masuk akal semuanya.. tp dh lama sgt keje kt ABMB kdg2 aku termixed up dua2 sistem hehehe

iv) apa lg yer? well akan di hapdet bila dh dpt dipikirkan.. owh lupa.. bisnes kek suda ku put on hold. bibik xder so mls nk kemas2 dapur. masa2 yg ada nk spend dgn anak lebih2.. sbb dulu masa ada bibik ada la lebih masa lapang sikit. dh xder ni, mana nk uruskn rumah lg, nk spend anak lg kan..

lain2.. hummm tu aje kots..

signing off...