Tuesday, July 6, 2010

kerja baru..

yezza.. akhirnya notis period 3bulan berakhir juga..

dan 1st Jul aritu dh selamat aku menjawat jawatan baru di tempat baru. Alhamdulillah.. perasaan, sgt bersyukur sbb tempat baru ni wpun environment n HR policy nya adalah sgt leceh, begitu jugak dgn location opisnya yg terlampau jem lg sesak.. tp bab keje mmg awesome lah..

workloads not so heavy mcm previous company. paling penting keje fokus. setiap team ada tugas masing2.. kt previous company team sekecik 5org buat keje mcm2.. kt tmpt baru ni, team aku 5 org jugak.. tp buat keje handle satu benda aje.. FOCUS!

alhamdullilah.. syukur pada Allah.. diperkenankan-NYA hajat aku yg dh sekian lama aku doakan.. rasa bersemangat giler nk keje. perasaan lemau yg dh sekian lama aku pendam akhir terpadam jua cewahh.. org yg xduduk tmpt aku tentu xpaham canner perasaan aku skrg.. hanya org yg pernah duduk di post lama aku aje yg tau perasaan ni mcmana..

Alhamdullilah.. syukur pada Allah.. atas nikmat dan rezeki-NYA. wpun lambat tiba, tp penantian itu berbaloi.. syukur Ya Allah..