Monday, June 21, 2010

ni yg aku maleh ni...

semalam jupe boss.. boss marah dh tau peknen apsal masih naik superbike katanya. aku just jwb "that time i didnt know that i was pregnant".

Boss masih xpuas hati.. dia ckp "no.. i saw u the week before u miscarriage".

then aku pun menjawab ler "no miss XXX. it was fated that the baby never grow. not because of I naik motor...etc etc"..

kepada rakan2 baikku yg aku xpernah bgtau aku gugur.. ni lah sebab2nya kenapa aku xsuka bgtau.. aku mls nk dgr mcm2 versi cerita kenapa itu kenapa ini. dah tersurat pun mmg baby tu xpernah menjadik pun. xpernah nmpk heartbeat pun. apatah lg embrio.. mmg gestational sac tu kosong..

just to re-quote back what my gynae told me " kalau u baring 24jam sekali pun, u tetap gugur..."

nilah yg aku bosan!!!!!! tp apa blh buat, dah dia boss aku, terpaksa la aku bgtau.. abis dh MC seminggu kan terpaksa la aku berterus terang..

kalulah korg tau canner lasaknya aku masa peknen kan yg sulung n yg no 2 tu.. panjat pokok, terjun dr pokok, jatuh dlm bilik air.. etc etc.. sumer aku dh rasa.. sihat walafiat budak2 tu.. lasak giler lg masa dh dpt kaki..

aii sabor ajelah.. nilah yg aku paling boring dgn sikap2 manusia.. xtau nk buat2 tau..