Monday, April 19, 2010

takde tajuk boleh kah?

last few days me n my frens bukak satu blog ni.. http://ruangbicarafaisal.blogspot.com/.
ni sumer gara2 penulisan dia psl umie aida n masuk Mingguan Malaysia lah.

aku xnk komen apa2 psl sebarang entry dia (korg baca n pikir sendirilah), tp aku sentap bila tgk dia "christianize" kan bendera PAS n kiri kanannya gmbr nizar n khalid samad (ye ke nama org tu khalid samad. aku ni xsuka politik so xberapa kenal ler). itu sgt tidak kewl okeh.. aku bukan penyokong PAS. tp aku percaya kalau kita nak orang hormat agama kita, kita terlebih dahulu kena hormat agama kita.. Just my 2 cents..

owh korg tentu heran kan kenapa aku rajin update blog lately.. xder kena mengena dgn nk tiru redmommy hokeh.. well well.. actually since aku dh tender ni boss aku kurang bg kerja kt aku.. so aku terlampau byk masa senggang la pulak. aku laks smpi opis awal. blm kul 8 aku dh smpi. opis masih kosong lagi..kalu masa keje byk masa2 mcm ni aku dh sebok wat keje.. tp skrg aku dh naik bosan laaa pulak huhuhu..

now nk g beli breakfast pulak.. ;)