Monday, March 29, 2010

Sudah tender!!!

Huwaaa sedihnya!! akhirnya aku dh bulatkan hati aku n tender. bermulalah episod aku menyiapkn segala kerja2 di opis n membuat segala dokumen aka manual utk successor aku nnt. dkt 5taun keje kt sini.. byk projek2 n module2 yg aku dh develop. masuk cara baik keluar pun kena la baik kan.. nama kena la jaga. aku selalu komplen org yg resign aje sure tgglkn taik. so aku kena la buat baik xleh tgglkn taik kang org komplen psl aku pulak.

dipendekkan cerita.. aku sgt sedih. xder mood aku nk tulis panjang2.. jd to cut short, ni anak dara aku, nk sgt dia pakai tudung aku.. ramai org ckp dia sebijik muka aku. ye ke? hehe..



ni pulak gmbr aku n kwn2 attend annual dinner company kt sunway convention center. tema Groove with Colors. tp mcm biasa la aku, aku ni jenis simple n pg dinner for fun n luckdy draw kan (mcm ler pernah menang pun huhu) so aku xder la bersiap sakan2.. tp sgt enjoy tgk mcm2 pesen n gaya malam tu. aku respek org yg dress to kill utk majlis2 mcm ni. as for myself, aku mesti admit yg aku ni blm dibukakan hati nk buat apa yg org lain buat. hehehe.



Overall seronok gakler wpun xsegempak taun lepas. budget agaknya dorg ni. specialnya mlm tu MC adalah Phat Fabes n Ben (Fly FM) n artis adalah Anita Sarawak. kak nita ni tersgt la hebatnya. me n geng dh plan kalu Anita nyanyi utk secretaries week aje, kitorg nk pg beli tiket.. huhuhu...

byk lg gmbr2 tp tersgt mls nk upload. kt FB pun aku xupload lg. malas sungguh haha..





ni pulak Kak Nita yg mmg taraf superstar lg diva.. aku mmg xbyk amik gmbr masa annual dinner ni.aku byk amik videos. sbb gmbr ramai kwn2 yg bwk DSLR.. aku leh copet dr dorg aje gmbr2 kenangan. yg videos ni xder sapa bwk handycam so aku telah meminjam handycam asben n capture the event yg mana aku berkenan lah. boring2 aku leh bukak balik n main. lg best dr flip album tgk gmbr. i love handycam.. i love videos coz they speak louder than still photos hahahaha..