Thursday, November 5, 2009

Wondering....

Hari ni aku betul2 terduduk n tertanya2..
perlukah aku stop amik order cupcakes on weekdays???

aku rasa perlu... sebab..
my girl bila kitorg balik umah aje, dia mmg xlepas aku, pastu mmg kaki kacau. semua nk usik. bibik aku laks.. hopeless sikit sbb dia ni ada lembab sikit.

yang keduanya.. kepenatan tahap maksima. sbbnya anak2 aku sumer jenis tido lmbt. kalu dorg tido kul 10.30pm tu dh kira bagus giler lah tu. main aje bila kitorg ada. so aku kena bangun at wee hours utk deco. n hasilnya, bangun pg aku mental block. xleh pikir. so end up xdpt nk explore creativity. maka aku akan repeat deco2 yg sama..

tp kalu aku xbuat pulak.. takut rugi aje apa yg aku belajar. xpraktik. Maybe kalu nk amik order pun, aku akan amik order weekend sahaja... maybe utk weekdays aku amik order cheesecakes aje. sonang baitu. wpun masa membakarnya lbh lama tp koman2nya aku xyah nk deco2.. cheesecakes already good on their own..

so my last weekdays order will be next tuesday. utk Iman, anak kak ana..