Thursday, July 2, 2009

Entry yang tak dapat dipikirkan tajuknya

entry ni bukan utk uplaod 2nd batch of Redang Photos. Tp nk war2kan yg saya punya blog baru dh publish.

Blog baru tu purposely utk my online biz. Saya jual Collagen. Saya xpernah nk wat online business smpi lah saya cuba produk ni n nmpk perubahan di kulit saya. bukan takat kt muka aje tp whole body.

Saya suffer acne breakouts yg sgt teruk kesan dari injection "family planning". Lepas tu, saya pakai IUD and sejak pakai IUD, things getting worst sbb saya period 3,4 ari, stop 2,3 ari n continue balik selama almost 5mths. Jerawat, kulit kering, menggelupas, scar yg mencomotkan.

Kwn cadangkan saya cuba produk ni. Lepas 2weeks cuba, dh nmpk kesan. n saya teruskan sampai sekarang.. n skrg saya nk share dgn semua orang yang berminat nk cuba. kalu tak minta pun blh baca juga. In case berminat, feel free to contact me. Special price for everyone..

Jgn risau produk ni halal, buatan Malaysia & lepas test SIRIM - bebas dr racun2 yang di haramkan oleh kementerian kesihatan. For details, masuk ler website dia kt www.lawa.com.my. Click kat certificates.

For more info, ke sini lah ye..
http://siapanakcantik.blogspot.com/